Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A szerencse kegyeltje...

>> 2010. május 3., hétfő

Karácsony környékén már volt egy szerencse-szériám, amikor rengeteg készletet nyertem, és úgy tűnik, Fortuna ismét kegyeibe fogadott... :)

Először is Che (Che Yang Designs) nyitási akcióján nyertem egy 10$-os kupont. Az már az én szégyenem, hogy észre sem vettem. Csak a napokban pont kommenteltem az egyik oldalát a DST-n, amikor írt egy üzenetet, hogy küldjem el neki a mail-címemet... :( El sem tudom mondani, mennyire szégyelltem magam. Pedig rendszeresen olvasom a blogját, de mostanában csak az oldalait nézegettem.
Na, gyorsan el is költöttem ám a nyereményem, és ezeket a csodákat vettem:

 
Che Yang Designs @Memory Scraps

A következő meglepetés az volt, hogy a blendinges Oscraps-os kihíváson is nekem kedvezett a szerencse (ezt az oldalt készítettem), és 5$-os kupont nyertem a Merkeley Designs boltjába. És itt vannak a választottjaim:


És a harmadik meglepetés pedig az volt, hogy a DSC-n én nyertem az áprilisi GSO-t (ezzel az oldallal). Itt is 5$ volt a nyeremény... :) És ezeket vettem belőle:Annyira örültem. No persze nem tudom, hogy mikor lesz időm bármelyikkel is alkotni, de előbb-utóbb össze fog jönni... :D


2 megjegyzés:

Sabee 2010. május 3. 11:04  

óóó WOW Eszter!! ez aztán a szerencse széria!! Szívből gratulálok!! nagyon klassz készleteket vettél ;)

Janka 2010. május 3. 13:56  

hú, mennyi klassz dologra tettél szert. gratula :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP