Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Hétköznapi bolondozásaitok

>> 2011. december 23., péntek

Tegnap nagyon jókedvük volt a gyerkőcöknek, valamelyikük kitalálta, hogy vegyék fel az összes sapkát, amit találnak. Aztán hamar előkerült a fotómasina is - Benike kérésére (ezeket az alkalmakat nagyon szeretem, mert mostanában már csak ilyenkor hagyja magát fotózni normálisan). Lett is egy-két jó kép...

::: credits :::

A komment:
Szeretem, amikor együtt bolondoztok, olyan önfeledtek tudtok ilyenkor lenni! Nem is emlékszem, melyikőtök ötlete volt, hogy magatokra öltsétek az összes sapkátokat, de nagyon hamar belemelegedtetek a játékba. És nem telt el sok idő, amikor kértétek, hogy fotózzalak is le benneteket. Julcsikám, te persze egy idő után már csak a Benike "ronda" sapkáját akartad felvenni. A vidám mókának végül apa hazaérkezése vetett véget, kacagva rohantatok elé, ő pedig nem értette, hogy miért vagytok sapkában a szobában...


5 megjegyzés:

kreatívhit 2011. december 23. 8:09  

Ötletes oldal és kedves sztori.

Margó 2011. december 23. 8:47  

Kedves, megható történet és oldal! Ha rátok gondolok Esztikém, mindig az a jó érzés jön elő bennem, hogy ilyen családi harmóniában nincs olyan külső probléma, ami elfeledtetné a mosolyt! Szeretném, kívánom, hogy minél több belső mosoly és minél kevesebb külső probléma jelentse számotokra az év hátralévő időszakát és a 2012-es évet!!

Florci 2011. december 23. 10:07  

szeretném megérni, hogy vén blogolvasóként ráleljek egykor Benike és Julcsika felnőttkori blogjára, ahol azt mesélik, micsoda kincset hagyott rájuk az anyukájuk, aki nem csak az ünnepekkor fotózott, aki le tudta/merte/akarta írni az ő hétköznapjaikat is!
Ó, de jó is lesz akkor emlékezni Eszter!

Rucola Designs 2011. december 23. 10:13  

Ahogy Florci mondja! Benike egyre jobban hasonlít rád! Öröm ilyen felszabadult, könnyed oldalt látni, puszi! :)

Ella 2011. december 23. 14:24  

always beautiful your pages...

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP