Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

BURNING LOVE by Jo Hanna

>> 2010. október 13., szerda

Tegnap jelent meg Jo Hanna új készlete, a Burning Love. Gyönyörű színei vannak a készletnek, én nagyon szerettem oldalt készíteni vele.

available here @2Peas

És az oldalaim:


A fotó vasárnap készült a Vasúttörténeti Parkban, a gyerkőcök épp egy nyalóka-csere akciót bonyolítottak ilyen elmélyülten... :)

Burning Love by Jo Hanna
wordart: Template 8 by me

Ezt a fotót pedig szombaton csinálta Peti, Julcsika ücsörgött Adélka (unokatestvérük) ölében, és láthatóan nagyon jól érezték magukat mindketten... :) (A háttér két papír összemosásával készült (Judit, megfertőztél... :D)6 megjegyzés:

Ágicza 2010. október 13. 6:54  

Újabb gyönyörűségek:) Az elsőről a kedvenc a "bogyós" masni, nagyon eltaláltad:) A másodiknál pedig meg nem mondanám hogy két papírt mostál össze. Újabb remekművek:)

Kovaxka 2010. október 13. 9:49  

Nálam is kedvenc a masni! :) Mesések!

Rita(006) 2010. október 13. 10:58  

Imádom mindkét oldaladat! Masnistól, összemosásostól, gyerkőcöstől!

evadraga 2010. október 13. 12:26  

Álomszépek!
A "You color my life" oldaladon a cím és a b&w fotó ellentéte mennyire megtervezett? :) Ismerve a profizmusod, nagyon is az :)
Olyan megnyugvást adó nézni az oldalaidat.
A kis narancs oldalad pedig olyan vérpezsdítően hatott rám, imádom és köszönöm az élményt! :)

Noncsi 2010. október 13. 13:50  

Gyönyörűséges lett mindkét oldalad.

Hétvégén azon filóztam, hogy az állatkertbe vagy a vasúttörténeti parkba menjünk. Végülis az állatkertben kötöttünk ki, de majdnem taliztunk. :)

Juma 2010. október 13. 17:57  

Nagyon kedvesek ismét a fotók és változatlanul csodásak az oldalaid!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP