Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

"THIS AND THAT" a TaylorMade + Sue Cumming Collaboration

>> 2010. október 15., péntek

És amit már beharangoztam korábban, végre megjelent Amanda és Sue új mega-wordart csomagja. Fantasztikus, imádom:

available here @Oscraps

Nagyon megirigyeltem Judit szárnyait mostanság, úgyhogy az első oldalamon szárnyakat növesztettünk... :D

Sketchbook Artistry by Sue Cummings 
Each and Every Day by Sue Cummings
This and That a Taylormade + Sue Cummings collaboration

A másik oldalam pedig a gyerekekről készült. Igazából egy fotó, csak kicsit belemostam a háttérbe:

This & That - a TaylorMade + Sue Cummings collaboration
paper - Composure Add-on by TaylorMade Designs, 
butterfly, stamp wordart - Sketchbook Artistry by Sue Cummings
brush green - 52 Inspirations 2010 Week 12 by Sue Cummings
butterfly - 52 Inspirations 2010 Week 40 by Sue Cummings

A komment:
Beni és Julcsika. A nagy és a kicsi. A mini pici, a max az nagy - énekli az Alma együttes, és nálunk tényleg így van. Beni az átlagosnál jóval magasabb, Julcsika jóval alacsonyabb. Tüneményesek együtt. Imádom elnézni őket hátulról, ahogy kézenfogva mennek. Vagy amikor összetalálkoznak a folyosón: Beni megsimogatja Julcsikát, Julcsi átöleli Beni derekát, állnak így pár másodpercig, majd mennek tovább a dolgukra..
Julcsi elég önfejű teremtés, soha nem azt csinálja, amit kellene, vagy én szeretnék, de a bátyót mindenben követi. Amit Beni csinál, az úgy van jól. Persze legfőképp akkor, ha valami csínytevésről van szó. Akkor nevet a legédesebben, ha Beni tesz vagy mond valami vicceset, ha ő jelen van, akkor minden rendben van. De ha Beni nincs ott, akkor nem találja a helyét.
Mostanában reggel őt is vinni kell az oviba, amikor Beni megy. És első alkalommal hatalmas sírást rendezett, hogy ő nem mehet be a terembe. És amikor ebéd után mondom, hogy menjünk öltözni, mert megyünk a bátyóért, felvidul az arca, és soha máskor nem olyan szófogadó és segítőkész, mint akkor...
Ez a mély kötődés már a pocakban is megmutatkozott. Akkor ficánkolt leginkább, amikor Beni odabújt a pocakhoz. Ha Beni az ölembe ült, Julcsika vidáman lubickolt. Beni meg már akkor is élvezte, hogy ő a kiválasztott. Születése után is képes volt órákig nézegetni Beni tevékenykedését. Nyugodt időszak volt az életünkben, amíg el nem indult... 
Persze ahogy nő, egyre inkább azt akarja csinálni, mint a bátyó. Ha Benire fürdőköpenyt adunk fürdés után, akkor rá is kell. Ha Benit a kilépőn törölgetem meg, akkor őt sem lehet feltenni a pelenkázóra. Ha Beni bilit használ, akkor róla is le kell venni a pelust, a bilijét le kell rakni a Benié mellé, és együtt trónolnak. Ráadásul még produktum is kerül a bilibe...
Jó érzés rájuk nézni, és látni, hogy mennyire szeretik egymást!




5 megjegyzés:

Florci 2010. október 15. 14:38  

jaj de szép, jaj de szép! mind a kettő csodálatos! és a szárnyak...

Rita(006) 2010. október 15. 15:16  

Megint szívmelengetős, szemet gyönyörködtetőst alkottál!

krisssz 2010. október 15. 16:52  

Mindkettőt imádom! különösen az elsőt. Nem, a másodikat! Na, jó, fogalmam sincs, melyiket jobban, de mindegy is:) Fantasztikus!!!

Margó 2010. október 15. 18:34  

Gyönyörűek és imádom a "jó testvérséget":-))

Rucola Designs 2010. október 15. 21:22  

Csak tátom a szám mindig! Igazi angyalok vagytok, az egész család! :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP