Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Hinta-palinta

>> 2012. március 10., szombat

KisJuliskám imád hintázni, és ezt profin űzi is alig 2,5 éves kora óta a nagy hintán. Először megdöbbentünk, amikor már vagy 5 perce hintázott tavaly ilyenkor, és rájöttünk, hogy egyikünk sem löki a hintát. Aztán a hideg rázott, hogy nehogy leessen, olyan magasra megy. Legvégül pedig hozzászoktunk a látványhoz, és már csak gyönyörködtünk benne. És gyönyörködöm még ma is, mert nincs is annál szebb látvány, mint egy boldog és elégedett gyermeki arc...

:::credits:::

Pin It

Nem bírtam magammal, ahogy kommentelgettem Anna galériájában az oldalakat, egyszerűen annyira inspirálóak voltak, hogy készítenem kellett még egyet. A fotó Thasos-on készült, a színeket picit megpiszkáltam, hogy jobban harmonizáljanak a készlet színeivel, de megmondom őszíntén, nem kellett túlságosan belenyúlnom. Mintha csak ezekhez a fotókhoz készítette volna Anna a készletet... :)

:::credits:::



3 megjegyzés:

Unknown 2012. március 10. 15:43  

I just love how you play with format and the such an unusual and dynamic composition of the second one, well done!!

Rucola Designs 2012. március 10. 16:48  

Elájulok! Nyuszis sapi mindent üt, de a tengeres abszolút kedvenc, wow! :)

Névtelen,  2012. március 12. 10:25  

Jesszusom, de gyönyörűűűű a második! a leányod meg tündéri :-)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP