Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Julcsika

>> 2009. december 5., szombat


It's Your Big Day by AnnaBV Designs

Most nyertem ezt a csodás készletet, és most ültük meg Julcsánk első születésnapját. Ugyan még van egy szűk hét addig, de anyukám most tudott feljönni hozzánk. Így biztosan készül még szülinapi oldal Julcsánkról, de ezt is meg kellett örökíteni. Mert szenzációs volt a kiscsaj, élvezte ám a felhajtást! :)
A komment, ha nem lenne olvasható: "Egy éve ilyenkor már a kórházban vártam, hogy Julcsikám megszülessen. Eredetileg november 28-ra voltam kiírva, amit az orvosom két héttel korábban december 4-re módosított. De Julcsikát még ez az időpont sem érdekelte, köszönte szépen, jól érezte magát a pocakban. Végül december 11-én császárral érkezett meg közénk a kisasszony. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elszaladt ez az egy év! Mivel anyukám most van itt nálunk, egy kis szülinapi bulit már most tartottunk. Tőle és Flócitól már meg is kapta az ajándékot - meg természetesen Benike is. Julcsikánk egy IKEA-s vízilovat kapott, és egy nagyon édes mesekönyvet. A lényeg persze a torta volt. Beni fújta el a gyertyát, de Julcsánk is gyorsan utánozta. Elfújni persze már nem volt mit, de azért nem akart lemaradni semmiről. Majd jött a tortaevés. Persze egy évesen már ciki lenne, ha hagyta volna magát etetni, így saját maga látott hozzá. Kicsivel később felfedezte, hogy egy kanál is van a tányér szélén, amit rögtön meg is próbált használni. Utánozhatatlan leleményességgel végül úgy sikerült megoldania a dolgot, hogy a kanalat tartó kezébe becsempészett egy falat tortát, és így tömködte be a szájába - felületes szemlélődő számára azt a látszatot keltve, hogy ténylegesen kanállal eszik. Na persze az evés után minden tiszta csoki volt: a szája, keze, ruhája, az asztal. És végül a padló is, mert közben eszébe jutott, hogy meg kellene szeretgetni az új kedvencet: a vízilovat. Szerencsére az akció előtt még sikerült megtörölgetni a kezét, így az állat megúszta a mosógépet..."
Posted by Picasa

4 megjegyzés:

altalena 2009. december 6. 7:28  

Nagyon édeeeess oldalt készítettél! Szuper a készlet, nagyon tetszik a fotó és a komment is... mindig fantasztikusat alkotsz:D IMáááááádom:)

Kriszta 2009. december 6. 12:36  

Tüneményes ez a kis csaj. Na és az oldal! Nagyon jó. Mint mindig most is a komment a kedvencem. Boldog szülinapot a kicsi lánynak már így előre is.

Rucola Designs 2009. december 6. 17:34  

Isten éltesse!:) Imádom az oldalt, a komment mindent visz! :)

T 2009. december 6. 20:50  

Isten éltesse a kis hercegnőt!! és gyönyörűséget készítettél, a kommentről nem is beszélve!!!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP