Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Rajongás

>> 2009. október 10., szombat


AASPN_MagChall6Sep2009
Bruissements d'Ailleurs
Margot Kit menthe verveine

Ma kissé érzelgős hangulatban vagyok. És ráadásul megláttam ezt a képet Julcsikáról és Petiről. És oldal lett belőle.
Nekem jópár éve már semmilyen kapcsolatom nincs az apámmal. Ezért is örülök annyira, amikor a saját családomra nézek. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a gyerekeim élete is így alakuljon. Bármennyire is eltávolodnánk egymástól Petivel (amit szintén elképzelhetetlennek tartok!), olyan erős kötelék van közte és a gyerekek között, hogy nem feltételezem róla, hogy nem foglalkozna velük utána.
Sajnos még egy apropója lett ennek a képnek: most jöttünk haza az ügyeletről. Julcsika meg van fázva, folyik az orra és ma elkezdett köhögni is. Aztán fürdés után olyan csúnyán szedte a levegőt, hogy nagyon megijedtünk. Ráadásul Peti 8 évig volt mentőápoló, úgyhogy látott csúnya dolgokat, megijedt, hogy esetleg krupp. Nem az, bronchitis, de kapott Ventolin spray-t, mert nagyon nehezen vette a levegőt. Mondták, hogy éjszaka is fújjunk be neki szükség esetén, és ha nem javul vagy romlik az állapota, azonnal vigyük vissza.
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

eagleszem 2009. október 10. 23:01  

Szia! Nagyon édes oldal lett! Nagyon szép Julcsika! Tündéri a mosolya! Sajnos azt is tudom, hogy min mész keresztül vele! Hétfőn Bendi is ugyanígy volt! Írok majd e-mailt!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP