Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Az ember családja

>> 2009. október 12., hétfő


lalig_singingintherain

Mostanában megint rengeteg freebie készletet töltöttem le innen-onnan. Szóval gyűlik, hogy milyen gyönyörűségekből szeretnék majd oldalakat csinálni. Na, ez a készlet pont nem az volt, de akciósan lehetett hozzájutni (köszönöm a B4S-es lányoknak a sok-sok tuti infót!).
Eredetileg csak egy játékos kis oldalt akartam összehozni, de aztán ez lett belőle. Biztosan közrejátszott Julcsánk betegsége is, kissé komolyabb vagyok most. Szerencsére már jól van a kis Veszedelem, de szombat éjszaka annyira csúnyán zihált, hogy riasztottuk a húgomat. Szerencsére, mire ideért, már rendeződött az állapota, így végül mégsem mentünk be a kórházba, de nem volt jó éjszakánk.
Az idézet, ha nem lenne olvasható:
Ha a világban sérelem ér, az egyetlen hely, ahová visszamenekülhetsz: az otthonod.
A családod megóvhat.
A tieid között biztonság van.
Ezt sehol másutt nem érezheted. Gondold el: akárhány emberrel volt dolgod életedben, sírod körül rokonaid állnak majd - mert ők tartoznak hozzád! Ezért a családi diszharmónia a legnagyobb próbatétel: akinek otthonában is zűrzavar van, nincs hol meghúzódnia - lényegében idegenek között él, számkivetésben. A jó család titka: a Meghittség és a Rend.
A Meghittség azt jelenti, hogy érzed: ezekkel összetartozol, jóban-rosszban. Megoszthatod velük a gondjaidat. Együtt éreznek veled. Érintésnyi közelségben vannak.
A Rend azt jelenti, hogyha bárki átlépi a meghittség határait, a helyzet pokollá változik.
Müller Péter Jóskönyv

És hogy miért pont erre esett a választásom?! Szeretem ezt a családi fotónkat. És ahogy az esernyő alatt összebújik a család, az számomra azt is jelképezi, hogy az életben mindig számíthatunk egymásra, és lesz egy "esernyőnk", ami megvéd a bajtól.
A fotó 2007. októberében készült a 1point4 Stúdióban.
Posted by Picasa

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP