Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Búvóhely

>> 2012. január 29., vasárnap

Nem szeretek sablonokkal dolgozni, de Anna legújabb sablonja nagyon megfogott. Na, persze jól át is alakítottam, a plusz fotó nem szerepelt benne, de a sztorihoz még ez is hozzátartozott, így rá kellett kerülnie az oldalra. 
A fotók még tavaly decemberben készültek, amikor a gyerkőcök már lábaltak ki a betegségből, de ki azért még nem tudtunk menni. Így bent kellett valami jó kis mókát kitalálnunk. Ez lett az...

::: credits :::


A komment:
Az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindenre lehet használni egy kiszuperált szivacsot... De ha van két gyereke, akkor rögtön jobbnál jobb ötletek jutnak az eszébe. 

Kisebbfajta szoba-átrendezéssel lehet belőle mondjuk jó kis búvóhely két betegségből éppen kilábaló ördögfióka számára.
Kellőképp jó anya-gyerek kapcsolat esetén az ember még meghívást is kaphat az ideiglenesen összeeszkábált lakosztályba, hogy aztán fülét-farkát behúzva próbáljon úgy elférni a szűkös helyen, hogy ne dőljön romba az egész...
Na ezért is jó anyának lenni. Többek között...

5 megjegyzés:

Gólya 2012. január 29. 8:18  

A kommented aranyos nagyon, az oldal pedig a szokásos szuper-színvonal! :)

Janka 2012. január 29. 8:43  

szépségesen finom lett!

bjud 2012. január 29. 13:31  

Milyen nagyok már a gyerkőcök!
Gyönyörű oldalt készítettél (ismét).

Névtelen,  2012. január 30. 9:50  

Nagyon tetszik a színvilága, és egyáltalán nem lett "sablonos"! :D

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP