Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Anna's ArtSale - 2011.12.14

>> 2011. december 14., szerda

Újra szerda, újra 15 termék lesz kapható 30%-os engedménnyel péntekig. A lista menet közben kicsit változott, úgyhogy az oldalam nem teljesen csak a kedvezményes készletekkel készült, de este majd felteszem a listát is hozzá.

Megint Mikulásvonat tavalyról, hiába, még ezek a képek sem kerültek feldolgozásra - gondolom, a mostani év ünnepi időszakát majd jövőre sikerül oldal(ak)ba foglalnom... :)

Az oldalt kicsit "félkésznek" érzem, tudtam volna rajta még mit simogatni, de mivel éjszaka kedves férjuram közölte, hogy kezelésbe veszi a gépemet (és közben kiderült, hogy nagyobb a probléma, mint gondoltuk...), most határozatlan ideig scrap-elvonón leszek. Úgyhogy inkább késznek nyilvánítottam az oldalt...


Pin It

És ahogy ígértem, itt a lista:
MidWeek ArtSale

4 megjegyzés:

hékás 2011. december 14. 14:13  

tessék gyorsan megcsináltatni azt a gépet, mert elvonási tüneteim lesznek :) Az oldalad pedig álom, mint mindig

Névtelen,  2011. december 14. 14:38  

Drága Eszti, sokan szeretnénk ilyen "félkész" oldalakat készíteni :)))

kreatívhit 2011. december 14. 18:42  

Kellemes ízléses oldal.

Margó 2011. december 15. 23:29  

Remélem az "elvonód" nem sokáig tart majd:-)) .. és nem tudok túllépni azon, hogy Beni és Julcsika milyen nagyok-nagyosak lettek:-) Csak álom, hogy nálam egy majdnem ilyen oldal készülhessen:-)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP