Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Boldogság

>> 2011. augusztus 14., vasárnap

Sok jó dolog történt velem a héten scrap terén: Vinnie Pearce kommentelte az Icka készletéből készített oldalamat a Facebook-on, majd az sb.hu-s kihívásra készült oldalam bekerült a GSO blogba. :) Mit mondjak, madarat lehetett velem fogatni... :)
De azért volt, ami visszarángatott a földre! KisJuliskánk dackorszakát éli, és mit mondjak, kemény dió...! ;) Én balga, azt hittem, hogy hisztis lánynál fel sem fog tűnni ez a korszak, de be kell látnom, hogy tévedtem: mindent lehet még tovább fokozni...
Próbáltam feledni mindezeket, és hozni egy vidám kis oldalt a gyerkőcökről, mert azért vannak boldog pillanatok is, még ha közöttük meg is süketül az egész család... ;)


DIDO DESIGNS:
Black Cat
Sisters
Soft Little Touch
Fresh&Sunny
Fresh Love
Heart of Love
Pink Spring II
Notion Set 3
Nostalgic Moments
A5D COLLABS: 
Blog Your Life
Promise
NATALI DESIGN: 
Lost in the Blossoms
Summertimes 
SUDDENLY ARTISTIC:
Chunky WordsÉs mutatom Didó új készletét:

available here @A5D


Kellemes hetet mindenkinek! :)


Posted by Picasa

2 megjegyzés:

Juma 2011. augusztus 14. 23:03  

Együtt örülök Veled a szuper történéseknek, híreknek!! A hisztis korszakon meg előbb - utóbb mindenki túljut, Julcsika is! Csak várjátok ki...:-)

kreatívhit 2011. augusztus 15. 8:45  

:)Amikor számára fontos mesét nézett
megmutattam neki milyen amikor hisztizik.Remek eredménnyel járt.
Az oldal pedig nagyon szép lett.

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP