Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

2011. december 5.

>> 2011. december 5., hétfő

Sikerült újra ideérnem egy gyors bejegyzés erejéig... 

Miss Sunshine by Dido Designs and Kimla Designs
Egy elég minimálra sikeredett oldal KisJuliskámról... Épp a Veresegyházi Medveotthonból tartottunk hazafelé, amikor felvette ezt a kitekeredett pózt, mondván, hogy ő most épp "pijen".

Az e-mail és én
Annának érdekes kérdést vetett fel az egyik vásárlója - az e-mail-ek scrapbook-os dokumentálásáról. Ebben a témában én ezt az AAM oldalt készítettem (a fotót az egyik kedves kolléganőm készítette rólam, mert egy kislány kedvéért leültem a földre a munkahelyemen, és ezt mindenképpen meg akarta örökíteni). Az e-mail-ek nagyon fontos szerepet játszanak az életemben, a kevés szabadidőm miatt a legtöbb közeli és távoli barátommal így tartom a kapcsolatot. (Anna cikkét a témában pedig itt olvashatjátok: Documenting Emails.)


::: credits :::

A gyermekek szeretete
Nálunk ugyan nem ünneplik a hálaadást, de azért jól esik olykor végiggondolni, hogy mennyi mindenért is lehetünk hálásak. Nekem az egyik legfontosabb dolog a gyermekeim szeretete.
Julcsikáról a fotó szintén a Medveotthonból hazafelé készült, igen jó kedve volt aznap KisBoszikámnak...

::: credits :::

Ajándék
Ha már a gyerekeknél tartunk... Mint az előbb is írtam, nagyon hálás vagyok azért, hogy itt vannak velünk, ők nekem a legnagyobb ajándék.
Ez egy ősrégi (2009-es) fotó róluk, hihetetlen, hogy két év alatt mennyit változtak.


::: credits :::
fotó: 1point4 StúdióPillanatok
Nagyon igaz mondás - nem napokra, hanem pillanatokra emlékezünk. Egyik kedvenc emlékem, amikor október utolsó napján felmentünk a Széchenyi hegyre, és Benike szórta ránk a gyönyörű sárga faleveleket. Szinte a fülemben hallom a gyöngyöző kacagásukat, nagyon élvezték azt a kirándulást...


::: credits :::

Mikulás, Mikulás, öreg Mikulás...
Mivel nem sikerült eljutnunk a Mikulás-vonatra, amire szombatra volt jegyünk, így nálunk már szombat este járt a Mikulás. Benikém egy levelet is írt neki, hogy mit szeretne tőle kapni. Sajnálatos módon addigra a Mikulás már beszerezte az ajándékát. Emiatt aztán írt nekik levelet...


::: credits :::

Szép hetet mindenkinek!
Eszti


Posted by Picasa

5 megjegyzés:

Janka 2011. december 5. 8:26  

csodaszép mindegyik. a Mikulás által írt levelek szuperek ;)

Margó 2011. december 5. 9:10  

De jó volt nézegetni az oldalaidat és olvasni a bejegyzésed:-) Gyönyörűségeket láttam!

Kovaxka 2011. december 5. 12:42  

Végre megint elolvadhatok a hiperfinom minimáljaidtól, nem is tudom, melyik a kedvenc, mindegyik. :)

Rita 2011. december 5. 14:03  

Hijaj, de imádom mindet! Nekem a minimál a maximum - szuper finomak az oldalaid! egytől egyig gyönyörű!!!

Soco 2011. december 5. 14:42  

So beautiful! As usual!!!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP