Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Kókuszgolyó

>> 2009. június 28., vasárnapA múlt héten nagyon lefoglalt, hogy elkészítsem a saját részemet a CEWE kihívásra - arról már nem is beszélve, hogy tegnap délután jöttem rá, hogy túl kicsiben készítettem el (1600x1600px, az sb standard méret pedig 3600x3600px), szóval gyorsan újracsináltam a nagy részét...
Nagyon hiányzott már, hogy csináljak egy képet - vigyázat, a scrap függőséget okoz!!!! :) Így tegnap, felüdülésként a magamnak feleslegesen csinált pluszmunkából (hiába, kétszer dolgozik, ki nem gondolkodik...) csináltam is a készletből egy képet. Azt hiszem, ez volt Beni első igazi konyhai közreműködése, régóta várt már arra a kép, hogy legyen belőle valami. Mindent a saját készletemből használtam fel.
Ha esetleg érdekel, hogyan készültek a szegélyező kis képek, a következő bejegyzésben elolvashatod.
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

krisssz 2009. június 28. 14:21  

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez csúcs lett! Keretből kinyúló sütis kéz nagyon jó lett, meg a megvarázsolt kisképek is szuperek. Mindjárt nyitok egy galériát, hiszen a szokásos heti kihívás úgyis ezekkel a készletekkel lesz.

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP