Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

És még mindig elmaradásban...

>> 2010. november 6., szombat

..., de jövök, mutatok pár oldalt... :)

KIHÍVÁSOKRA
készült ez az oldalam, egész pontosan kettőre. Az sb.hu-n Didó indította a harmadik színinspirációs kihívását. Nekem ez volt életem elsője, amin részt vettem. Nekikezdtem először, de semmi jó nem sült ki belőle, igazából nem sikerült ráéreznem a színekre, bár nagyon tetszettek. Aztán olvastam a CEWE-n a heti kihívást, és összeállt a kép... Mégpedig ez:

Placid by Vinnie Pearce
New by Vinnie Pearce
Decorative Grungy Frames by Vinnie Pearce
Fallen Sun by TaylorMade
papírok - saját


Alig láthatóan van két idézet:
A halottak az élők emlékezetében élnek tovább. (Cicero)

És egy Zorán szám refrénje:
Kell ott fenn egy ország
Mely talán ránk is vár
Kell ott fenn egy ország
Amit senki nem talál
Kell ott fenn egy ország
Mely bárkit átölel
Kell ott fenn egy ország
Amit sosem rontunk el

A komment:
Olyan rég volt már, hogy itt voltatok velem, de az útravaló, amit tőletek kaptam, mindig elkísér. A szeretet, ami nem ajándékokban mérhető. A frissen sült rántott csirke illata. A meleg, habos tehéntej. Esztókám - még ma is hallom a hangotokat, ahogy így szóltok nekem. Vigyázz magadra, Esztókám... Ez volt az utolsó mondat, amit hallottam tőled, nagyapa. És vigyáztam. És vigyázok ma is, mert ti vigyáztatok rám oly sokáig. Mert ti vigyáztok rám még most is. Szeretlek benneteket!VAL C. DESIGNS

Val áttette székhelyét a ZigZagScrap-re, és ráadásnak két új készlettel is jelentkezett:

available here @ZigZagScrap

És az oldalam egy ősrégi fotóból:

fotó: Marika Fotó (2006.)

available here @ZigZagScrap

És egy szintén nem újkeletű fotóval készült oldal:És még mindig Val-hoz kapcsolódóan: Corinna blogján találhatsz egy freebie sablont, amit ha letöltesz és oldalt készítesz vele, nyerhetsz egy 3$-os kupont Val boltjába. És ráadásként minden résztvevő megkapja Corinna gyönyörű WA-készletét.

download here @Corinna's blog

És ha már digitális scrapbook nap (iDSD) van ma, akkor a ZigZagScrap is indított egy blogtrain-t, Val blogjáról is letölthettek egy freebie-t és megtaláljátok a további elérhetőségeket:

download here @Val's blog
4 megjegyzés:

Judit 2010. november 7. 6:32  

Gyönyörű oldalak. A nagyszüleidnek készült oldal a kedvenc. Mert megérint. Mert olyan egyszerűen, gyönyörűen kifejezted amit például én is érzek. És hasonlóan gondolok. Gyönyörű!!!!!

Janka 2010. november 7. 8:25  

csodálatos oldalak. az első szívem csücske, de a többi is csodás. :)

kreatívhit 2010. november 7. 19:55  

Hopppsz milyen aktív valaki:)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP