Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Ugráááás!

>> 2012. május 3., csütörtök

Egyik ágyról a másikra. Gyerkőceim egyik kedvelt elfoglaltsága. A másik szobában lévő ágyról persze először áthozzuk a szivacsot, hogy ha mégsem érnék el a túlsó partot, akkor ne koppanjanak túl hangosan... :)

:::credits:::



És holnap már itt is lesz az új készletekkel.

Néhány hír még Anna háza tájáról.

Az első magyar vonatkozású: képzeljétek, két hétig Margó a vendég CT-tag Annánál!!!!! Nagyon örültem neki, amikor megtudtam a hírt, annyira jó érzés!!!!!! Érezd jól magad, Margókám a vendégségben!!!!!

A másik pedig - új AnnaPage MakeOver indult a héten: részletesebben itt olvashattok róla - Anna Page Makeover~with a twist (Apr 30-May 7).
A kihívás egy bármilyen régebbi oldalad újraalkotása Anna-készletekkel, egy sokkal "artsy-bb" stílusban (hogy lehet ezt magyarul úgy megfogalmazni, hogy ne legyen fellengzős...?!). A nyeremény egy 5$ értékű kupon Anna boltjába. :)

És az iNSD (InterNational Scrapbooking Day) tiszteletére május 4-7. között Anna egész boltjában 30%-os kedvezménnyel vásárolhattok!

További szép hetet mindenkinek!
Eszti

3 megjegyzés:

Rucola Designs 2012. május 4. 1:01  

:))))))))))))))))))))))

Margó 2012. május 4. 19:30  

Régebben is, de mostanában különösen gyönyörű fotóid vannak, Esztikém!!!
A nagy és a sorozatfotók meg különösen a kedvenceim:-)))

Margó 2012. május 4. 19:31  

... és köszönöm a jókívánságot:-)))

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP