Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Arcok

>> 2009. augusztus 29., szombat


Paislee_ParkAvenue
ecset - random_brushes_by_lovecliche
betűtípusok: Rough_Typewriter és Seraphim

Tegnap este fürdés után készültek Beniről a képek. Nem nagyon szeret hajat mosni, és most kitaláltam, hogy feküdjön bele a kádba, így nem fog a szemébe folyni a víz. Láttam rajta, hogy nagyon fél, pedig tartottam. De nem akarta mutatni (kezd "igazi" férfivá válni...), úgyhogy elviccelte a dolgot. Én meg természetesen úgy tettem, mintha nem venném észre a félelmét. Azért utána látszott rajta a büszkeség, még azt is hagyta, hogy fényképezzem.
Posted by Picasa

4 megjegyzés:

Osli 2009. augusztus 29. 8:29  

nagyon édes! szuper kis oldal lett. nagyon bírom

Timi 2009. augusztus 30. 17:40  

Istenem ez a hajmosás..... Nálunk is mindig sírásba torkollott. Most meg már egyedül mossák a nagy hajukat.
Aranyos lett az oldal. És valóban talán kezd igazi férfi lenni:-))

Unknown 2009. szeptember 1. 23:05  

Jól eltűntetek! Sokáig vártam, hogy visszatérsz a régi blogra, de ezek szerint itt bujkálsz:-))) 2 hónapot távol voltunk a nyáron, de mostantól gyakrabban jövök. A képek egyszerűen szuperek. Nem értek ehhez a scrapbookhoz, de nagyon-nagyon tetszenek.

szrjudit 2009. szeptember 3. 0:45  

Ez az oldalad is fantasztikus, a galériába elkerülte a figyelmememt, pedig szuper!!! Nagyon szeretem az oldalaidat! És a családi blogodat is olvasgatom :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP