Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Boys by Rainbow Design

>> 2010. február 28., vasárnap

Kata fantasztikus új készlete már a boltokban van. Gyönyörű, élénk színei vannak, imádtam a papírokat. Így főleg ezeket használtam az oldalamnál. Előszedtem a régi fotóimat, és ezeket dolgozom fel mostanában, és ezt a fotót mintha csak ehhez a készlethez készítettem volna... :)

A komment: Gyönyörű májusi nap volt, amikor Benike először ment ki a kocsijával. A kocsit az első szülinapjára kapta Mamalilától. Egy éve teljes öntudatával feszített rajta, és végigberregte az utat. Segítségképp azért apa szerelt egy partvisnyelet a járgányra, ami jó szolgálatot is tett. Persze a zebrán nem járhatnak autók, az a gyalogosoknak van, és a szabályokat mi is betartjuk. És mivel Beninek nem akaródzott leszállni a nyeregből (egy igazi férfi egy lépést se tegyen gyalogszerrel, ha van kocsija...), így apa az ölében vitte át az úton. Kocsival együtt. Egy repülő verda, ez aztán a tuti - gondolhatta magában Benike, mert talán még büszkébben ült a kocsin, mint előtte. A kocsi még sokáig jó szolgálatot tett, majd amikor kinőtte, letisztítottuk és itthoni járgánnyá vedlett át. Amit még azóta is használ néha-néha, pedig lassan négy éves lesz! Hogy rohan az idő... Pedig neki nincs is kocsija. 

A készlet:
available here @ScrapInsider

És érdemes ellátogatni Kata blogjára is, megnézni, hogy a többiek is milyen gyönyörű oldalakat készítettek a készlettel!

Posted by Picasa

2 megjegyzés:

Kata 2010. február 28. 22:29  

Gyönyörű oldal és történet :)

Unknown 2010. március 1. 9:13  

Annyira szép lett az oldalad, tetszik, hogy fekete-fehér a kép a sok színes elem mellett. És imádom a mesélős, hosszú kommentes oldalaidat :) (is ;))

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP