Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

WHITE GROUND by Val C. Designs és születésnap

>> 2010. október 6., szerda

WHITE GROUND BY VAL C. DESGINS

Val a Black Ground után elkészítette a White Ground-ot, ami legalább annyira jó, mint az előző volt. Gyönyörű világos hátterek, vibráló színek jellemzik. Mutatom is:

available here @DSC

Az oldalam:

Benikém gyönyörű, fürdőköpenyes mosolya...

És Val össze is csomagolta a két készletet, és most 25%-kal olcsóbban vehetitek meg:

available here @DSC

Ebből is készítettem egy oldalt, most boszikámról (aki higgyétek el, tényleg az, de imádnivaló... :D)


A komment:
Drága kis boszorkám gyönyörű teremtés. Hogy elfogult vagyok...? Igen, mint minden anya. De az is tény, hogy mindenkit elvarázsol. Akár hajnal kettőkor a nem túl vidáman ébredt ügyeletes orvorst is. Aki öt perc együt töltött idő után mejegyzi, hogy “milyen jó fej...!”, majd mosolyogva folytatja tovább a vizsgálatot.
Boszikánk maga az ÉLET, így csupa nagy betűvel. Amúgy egy törékeny kis emberke, de a legnagyobb betegség közepett is, ha már icipicit jobban van, sugárzik belőle az élet. Ahogy huncutul töri a fejét a következő csínytevésen, ahogy rámosolyog az emberre, és még ahogy hisztizik, az is imádnivaló.
Pedig hiszti aztán van bőven. Kisasszonykánk egy igazi kis hisztérika... Ilyenkor persze sokszor nekem is elszáll az agyam, de ha elég nyugodt vagyok, bevallom, mókás az előadás. Mert hogy ezek előadások, nem is kétséges: jól átgondolt, remekül megkoreografált mesterművek. Ahogy elhelyezkedik a földön, ügyelve, hogy nehogy beüsse a kis kobakját, majd amikor már minden készen áll, jöhet a hangos sírás. Imádnivaló.
Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy az utóbbi időben már sokat szelídült. Nem mondom, hogy kezesbárány lett, ő nem is lesz soha az, nem az a típus. De a kis olaszos temperamentumához képest, amit ki tudja, honnan örökölt, igazán visszafogott úrihölggyé kezdi kinőni magát.
De azért ha mérges, azt messziről látni a tekintetén. Olyan kifejezően és áthatóan tud nézni, hogy ez aztán hatásosabb bármilyen hisztinél. 
Gyönyörű kis boszorkám, maradj meg ilyen kis élettel teli, tűzrőlpattant menyecskének. És legyen boldog életed!


***   ***   ***   

És kedves barátnőmnek, Juditnak tegnap volt a szülinapja. Készítettem neki egy meglepetés-képeslapot, mert nagyon tetszettek neki a hibrid lapjaim. Tegnap kézhez is kapta, így már meg is mutathatom.
Judit! Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Art Papers III és VI
Bucket Full of Sunshine
Running and Jumping
all by Vinnie Pearce



12 megjegyzés:

Rucola Designs 2010. október 6. 11:17  

Jaj, Eszti, a szöveg, az oldalak és ez a képeslap! Csúúúúcs vagy! :)

Lululu 2010. október 6. 11:37  

Megint gyönyörűségeket alkottál. Na, és a komment... :) Imádnivaló.

Rita(006) 2010. október 6. 11:48  

Tudod Eszti, mindig imádok hozzád jönni! Most is nagyon jókat mulattam Julcsi oldalán, gyönyörködtem Beni pasis, visszafogott mosolyán (kössétek fel lányok a bugyitokat!). A képeslap pedig … maradjunk annyiban, sajnálom, hogy én nem vagyok a barátnőd!

szrjudit 2010. október 6. 12:17  

Köszönöm a képeslapot, igazán nagy örömöt szereztél vele egy elázós-fázós, ramaty délutánon ;) Egyből jobb kedvem lett, és a végére a napom is meg lett mentve :D Köszönöm, aranyos vagy, féltve őrzöm a barátságod :)

Bíró Ágnes 2010. október 6. 12:25  

Eszti, nagyon szép oldalakat alkottál megint. A gyerekeid tüneményesek!!! A kis boszid meg hidd el addig jó míg ilyen...olyan hamar felnőnek ám.
Imádom én is olvasni a kommentjeidet! Derülök rajtuk, meghatódom...érzésekkel teli.
A képeslapjaid???Hahhhh ....elájulós finomságok!

Toni 2010. október 6. 12:31  

A mai is finom, édes szeretet-bombon volt! Jó volt itt járni!

Kata 2010. október 6. 12:45  

Csodaszép oldal és tartalom! A lapod is nagyon-nagyon tetszik! Ebben is remekelsz! :)

krisssz 2010. október 6. 13:09  

Gyönyörűségeket alkottál megint:) És én is nagy bosziimádó vagyok:) Nálunk Blanka ilyen kis boszi, ő is pontosan tudja, mit akar, és figyeli is a hatást! Szülőként ez időnként azért fárasztó tud lenni, de nagymamaként én imádom a színielőadást:))

kreatívhit 2010. október 6. 13:45  

Amikor csak benézek hozzád mindig megragad valami szép ötletes.. Szeretek nálad nézelődni.

T 2010. október 6. 14:14  

wow, csúcs szuperséges minden!!! a szülinapos kártya csodás.
Az oldalak pedig.....wooooooooow!!!

DAnett 2010. október 6. 19:08  

Eszter úgy imádom a kommentjeidet. Szeretem, hogy ilyen őszintén tisztán meg tudod fogalmazni az érzéseidet. :) Tényleg imádnivaló kis boszikád lehet :D.
Ismét szenzációs oldalak születtek a kezed alatt...no és a képeslap, az hanyatvágos! Elhiszem, hogy öröm volt készhez kapni!

Margó 2010. október 6. 22:18  

Úgy érzem, hogy Benikét és a kis boszit is, mintha születésüktől, sőt még előbb óta ismerném:-) Örülök Benike mosolyának és Julcsika huncutságának:-)) Nagyon szépek az oldalak!
... és örülök, hogy Judit nem kimondottan jó napját a képeslapoddal sikerült átvarázsolnod:-)))

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP