Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Beni és a bicikli

>> 2012. március 3., szombat

Ági En Route készletébe egyből beleszerettem, amikor megláttam. Már magát az előnézeti képet is. Aztán amikor megláttam a belőle készült oldalakat, még inkább. Most jutottam végre oda, hogy oldalt is készítsek belőle. Először egy filozofikusabb AAM oldalban gondolkodtam, de végül elvetettem és Benikémről és a biciklijéről készítettem az oldalt. Imád biciklizni, főleg, amióta "nagy" biciklije van. Annyira jó érzés látni a boldogságot az arcán, amikor tekeri.
A másik dolog, amire már régen készülök, egy "letisztult" oldal készítése. Imádom Wendy Bretz oldalait, már nagyon rég készültem arra, hogy ezekből inspirálódva én is megpróbálkozzam egy ilyen jellegű oldal elkészítésével. Most leginkább a Delight In Life c. oldala volt rám hatással.

:::credits:::
scraplift of Wendy Bretz's Delight In Life

További szép hétvégét!
Eszti

3 megjegyzés:

ziti 2012. március 4. 0:31  

gyönyörű lett az oldalad!
örülök, hogy ma is tanultam valamit - Wendy Bretz nevét :)

Margó 2012. március 4. 9:12  

Szeretem és egyre jobban vonzanak ezek az A4-es elrendezések!! Ez is egy liftelendő oldal:-))) Legyen szép napotok Esztikém!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP