Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Döntések

>> 2012. március 1., csütörtök

Egy "könnyed" tavaszi oldalt hoztam, legalábbis ami a körítést illeti. A sztori, amit feldolgoz, a következő: Julcsikám gyakori betegségei miatt sokszor kényszerülünk a négy fal közé. És amikor a hétvégén végre kisütött a nap, lementünk biciklizni a gyerekekkel. Csakhogy közben erős szél támadt, és mivel még csak kifelé lábalt a betegségből, mondtam neki, hogy sajnos nem maradhatunk sokáig. Mit mondjak...?! Nem díjazta túlzottan az ötletet, felpattant a biciklijére és elviharzott a másik irányba. Ő jól érezte magát és maradni akart. Én meg teljesen átéreztem ezt, de ugyanakkor tudom, hogy mennyire könnyen megfázik ilyen szélben. Szóval nem engedhettem a saját igazamból. De ebbe egy kicsit "bele is haltam". Remélem, egyszer majd ő is megérti, hogy a "másik oldalon" is nehéz állni...

:::credits:::

A felhasznált készletek pedig akciósan kaphatók péntekig:


1 megjegyzés:

Romy 2012. március 1. 18:14  

such a sweet father-daughter moment!!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP