Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Könyvajánló

>> 2010. május 14., péntek

Nagyon köszönöm a sok-sok kedves hozzászólást az előző oldalamhoz, itt is, és a galériában is! :) Többen írtátok, hogy tetszett az idézet, úgyhogy megmutatom, honnan származik. Az én életemben ez alapvető mű lett, mióta kb. 5 évvel ezelőtt megismerkedtem vele. Mély, elgondolkodtató, mindig ad valami újat. Értékes gondolatok, útmutatás, amibe elég belelapozni, egy-egy szakaszt elolvasni, és aztán önmagamba mélyedve elgondolkodni. Feltölt. Szeretem. Íme:


Hihetetlen, hogy újonnan nem lehet kapni. Antikváriumban is csak előjegyeztethető... :( Pedig 2003-ban újra kiadták, azt gondoltam, most már kapható. Emlékszem, én is hónapokat vártam rá, mire sikerült megszereznem. De ha valakit érdekel, akkor érdemes próbálkozni:

Hankiss János: Hajnali három - Habfürdő, Gondolat Kiadó, 1988 (ISBN 963 281 838 1)
Hankiss János: Hajnali három, Magyar Könyvklub Rt., Springer Tudományos Kiadó, 2003 (ISBN 963 547 958 1)

2 megjegyzés:

eagleszem 2010. május 14. 14:29  

Én, mint könyvesboltos néni :), tudom azt tanácsolni, hogy közvetlen a kiadót keressétek meg ilyen esetben. Előfordul, hogy van nekik. És utánvéttel el szokták postázni. (már a rendesebbike). :)

Krisz 2010. május 14. 17:51  

Köszi a könyvajánlót! Gyönyörű lett az új fejléced! :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP