Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Feketén-fehéren

>> 2009. szeptember 7., hétfő


Rebecca Stark
ecset: Fresh_Foliage_HighRes001
fontok: Rough_Typewriter és Copperplate Gothic Light


Osli blogján olvastam, hogy Rebecca két készlete ingyen letölthető. Ahogy megláttam ezt a fekete-fehér készletet, egyből beugrott Julcsánk pénteki manővere: reggel a (fekete)szederrel színezte ki magát, délután a Sudocrem-mel. Aztán böngésztem a neten, és véletlenül megláttam LouCEE csodás oldalát, és beleszerettem. Hát így született ez az oldal.
Sajnos a szedres kép mobillal készült, a férjem nem találta a fényképezőt, így a minősége elég rossz lett. Nem tudtam annyira retusálni, hogy jól mutasson a Sudocrem-es, jó minőségű fotóval. Így azt tükröztem, és színeztem át.
És a szöveg, mert ebben a méretben nem olvasható:
Végletes nőszemély vagy. Nálad valami vagy fekete, vagy fehér. Átmenet nincs! A minap ezt az étkezésedben is a világ tudtára adtad. Reggel, mire apa észbe kapott, megdézsmáltad a bátyó (fekete)szedrét. Délután pedig én voltam figyelmetlen, akkor a Sudokrémet kóstoltad meg. Na persze ez azért nem ízlett annyira, mint a délelőtti csemege...

Posted by Picasa

2 megjegyzés:

altalena 2009. szeptember 7. 7:53  

Hihihi...nem semmi a csajszi:) Jó ötlet volt, hogy tükrözted a fotót:) Nagyon jó az elrendezés is! :D

szotyi08 2009. szeptember 7. 11:59  

Nálunk a nagy krémezte be vastagon a kicsit. Na de az oldalról. Gyönyörű! Iszonyatosan eltaláltad a témát, fotó, amit írtál, színeket, elrendezést. Még a szeder és sudokrem is tetszik!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP