Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Tekintet

>> 2009. szeptember 11., péntekthaliris_earlyforautumn
Shabby Princess - Two Soon
americo_fb_bird
Centani_Designs_Jute_kit

Imádom Beninek ezt a képét. Már nagyon régóta készülök feldolgozni, most jött el az ideje. Annyira kifejező a tekintete, hogy mindenképp szerettem volna, ha nagyban is látszik - bár az is igaz, hogy alapvetően szeretem ezt a megoldást. A blog4scrap-en Csuti ajánlotta Thaliris Early for Autumn készletét, és rögtön beleszerettem a színeibe. Szinte csak azt használtam, kivétel a varrás (Shabby Princess - Two Soon), a madár a kereten (Americo - Bird) és a keret (Cetani Designs Jute kit). És valahogy most pakolgatni volt kedvem. Annyira tetszik a készlet, hogy szívem szerint majdnem mindent rápakoltam volna, de azért visszafogtam magam. Bár eddigi képeimhez képest így is tele van az oldal... :)
És most, hogy nézem a képet, rájöttem, hogy akár a Cewe kihívásra is benevezhetek vele... :) (A feladat: újból csináljunk régit. Úgy gondolom, hogy a háttér miatt a nagy kép régies hatású lett, így belefér a kihívásba.)
Posted by Picasa

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP