Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

CT - Stacy's Back Door Designs

>> 2009. december 18., péntek

Ez az az új CT-tagságom, amit a múltkor említettem. :) Nagyon kedves levelet kaptam Stacy-től, most csak egy pár sort kért rólunk, illetve bármelyik készletéből egy oldalt kellett készíteni, ezzel mutat be bennünket a blogján.
Én egy karácsonyi "lapot" készítettem, a blogra a szokásos négyzet formában, de aztán csináltam belőle egy képselap-formátumot is, amit elküldünk majd a családnak, ismerősöknek. Íme:


és a képeslap:És itt a készlet, amiből készítettem. Először teljesen más stílusban gondolkodtam, mert beleszerettem a fenyőfákba, csomagokba. De aztán mégis ez sikerült. A papírjai is csodálatosak!


megvásárolható itt / avaible here

4 megjegyzés:

altalena 2009. december 18. 9:22  

Hű ez a készlet, nekem is nagyon tetszik! Még én is látok benne fantáziát:) Annyira gyönyörű oldalt készítettél, tuti meg lesz veled elégedve:)

Val 2009. december 18. 10:13  

Great colour combo on this kit! Love your LO too

Mörjike 2009. december 18. 14:03  

Gratulálok az új CT tagságodhoz! Csodás oldalt és lapot készítettél. :)

Kovaxka 2009. december 18. 14:32  

Ó, gratulálok és az oldal is remek! :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP