Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

FEEL THE LINE PACK XIV. by Dido Designs

>> 2010. augusztus 5., csütörtök

Didó egy fantasztikus új sabloncsomagot készített, ami inkább egy átmenet a sablonok és a gyorsoldalak között. Annyira szépek már önmagukban is, hogy akár csak egy fényképet és némi szöveget rátéve fantasztikusak. Ugyanakkor át is lehet alakítani, bármely készlettel használni. Én egyszerűen imádom, bár nem nagyon használok sablonokat, azt hiszem, ebből még láttok majd pár oldalt. Íme, ilyen a készlet:

available here @A5D

És az oldalam, az én kis gyönyörűségeimről:


fotó: 1point4 Stúdió (2009.)
Feel the Line Pack XIV, Green Days and Sunny Moments by Dido Designs

És itt egy collab készlet is az A5D-től:


available here @A5D

És egy mesélős oldal boszikáról:


Block Party - A5D collaboration
Sunny Moments by Dido Designs

A komment:
Te és a teheneid. Elválaszthatatlanok vagytok. Persze vonzódsz minden más plüssállathoz is. Ha meglátod őket, rögtön magad köré kell gyűjtened mindet, csak így nyugszol meg...
A másik állandóság az életedben, hogy mindenben próbálod utánozni a bátyót. Bármit kipróbálsz, amit ő csinál. Persze még nem vagy olyan ügyes, mint ő, viszont sokkal határozottabb vagy, és addig ütöd a vasat, amíg valaki nem segít.
Így esett, hogy mostanában a kedvenc elfoglaltságod, hogy az ágy támláján üldögélsz plüssállataiddal. Mert láttad egyszer Benit itt üldögélni. Téged még fel kell rakni, de olyan nyugodtan üldögélsz ott, mint sehol máshol és soha máskor...  


8 megjegyzés:

Kriszta 2010. augusztus 5. 10:14  

Az imént gyönyörködtem Dido-nál az első oldaladban és a két gyönyörű gyermekedben. Nagyon klassz kis oldal lett. Tetszik a komment.
Julcsi oldala is szuper lett. Tetszenek a kék kis "bigyók" és a háttérbe olvadó WA, na és persze a komment. Nálunk a macik a kedvencek, elválaszthatatlan alvótársak. :)

kreatívhit 2010. augusztus 5. 10:21  

Nagyon Szép munkákat raktál fel ismét.A zöld betűk az elrendezés a hangulat tényleg jó.
A plüssösnél azon mosolyogtam hogy tegnap este a kisnagy fiam is megölelgette a régi plüss állatainkat és kifejezte hogy mennyire szereti őket.A meglepő.. tíz éves fickóról van szó.

Margó 2010. augusztus 5. 13:17  

Ismét gyönyörűek ezek az oldalaid:-) Szeretem, amikor Julcsikáról, Benikéről mesélsz, ilyen szép oldalon! (Nem tudom említettem-e, hogy a 29 és 30 éves fiaim, a költözések során két játékot nem engedtek "szanálni": legó és az összes plüssállatka. Ezek most bedobozolva várják az unokákat:-))

Krisz 2010. augusztus 5. 13:42  

Gyönyörű lett mindkét oldalad!

A Julcsis oldalon nekem is nagyon bejön a kék bogyó és még a tulipán is tetszik! :Ö

Ágicza 2010. augusztus 5. 13:55  

Még reggel gyönyörködtem Didó oldalán az új alkotásodban... Eszti egy újabb remekművet hoztál össze, ez valami csoda megint csak!

Lululu 2010. augusztus 5. 15:40  

Nagyon klassz lett mindkettő oldalad, nem tudok dönteni közöttük. A másodikon külön imádnivaló a nagy fotón a kislányod arckifejezése.
Nálunk egyenlőre a plüssök nem arattak sikert, pedig elhoztam Lórinak otthonról az összes régi kabalámat. :)

Rucola Designs 2010. augusztus 5. 15:47  

Imádnivalók a kukucskálók, de Julcsi verhetetlen! :)

erzsocica 2010. augusztus 6. 8:23  

Ezek a template-ek nagyon klasszak!
Az oldalak pedig szuperek. Édesek a plüssös fotók!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP