Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Mókuska

>> 2009. november 30., hétfő


Flames of Fall by Rucola Design
Full of Romantic by Janka
My Dotted Birthday by Janka

B4S kihívásra készült az oldal, az utolsó pillanatban (hogy ez sajnos mennyire jellemző rám...). A fotó hétvégén készült a Margitszigeten. Ez az első jól sikerült fotóm mókusról, mit nem tesz a jó kamera... Az eredeti alkotás pedig itt látható, szerintem gyönyörű.



UPDATE: Kriszta írta, hogy a komment nehezen olvasható, erről megfeledkeztem, amikor írtam ezt a bejegyzést. Szóval itt van:
Hol volt, hol nem volt, az Árpád hídon is túl, ott, ahol a Duna Plaza áll, élt egy család, szeretetben, békességben. Gyakran kirándultak, na nem az üveghegyre, de a Margitszigetre. A kisfiú szerette a természetet, és ahogy cseperedett, szeme egyre gyakorlottabbá vált észrevenni a világ apró csodáit. Meglátta az apró bogarakat a földön, meghallotta a madarak csodálatos csicsergését. És egy novemberi napon észrevett egy rejtőzködő mókust a fák között. Boldogan mutatta édesanyjának, aki gyorsan előkapta az elmaradhatatlan kamerát, és csattogtatni kezdett. A mókus felszaladt a fára, és békésen falatozgatott. A család sokáig nézegette még a gyönyörű állatot, majd felkerekedtek és hazamentek. De a mókust nem felejtették el, ez a fotó mindig emlékezteti őket arra, hogy ha figyelmesen járnak a természetben, ezer csodával lesznek gazdagabbak...
Posted by Picasa

3 megjegyzés:

csuti 2009. november 30. 19:24  

Gyönyörű! Imádom ezt az oldalt!

Kriszta 2009. november 30. 20:48  

Szuper a fotó. Jaj, hogy én is hogy vágyom egy komolyabb gépre. Na majd a jézuska. :)
Nagyon tetszik az oldal színvilága, megy a mókushoz. Amit sajnálok, hogy az én rossz szemem nem látja a kommentet rendesen :(

Rucola Designs 2009. november 30. 22:29  

A mókus szelektív színezése és az alsó fotó megdolgozása is professzionális! Gyönyörű lett mindkettő! Köszi, hogy használtál! :))

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP